Novosti:

Dragi prijatelji,

Udruga Osmijeh ove godine organizira prvi tjedan svjesnosti o rascjepima usne i nepca u Hrvatskoj koji će se održati od 4. do 12. svibnja 2024.

Projektom "Ljepota je u svakom osmijehu" ćemo široj javnosti dati priliku da se educira, podrži našu zajednicu te da proširimo poruku o važnosti integracije i podrške osobama s rascjepom usne i nepca.

Obilježavanje našeg tjedna započinjemo s prigodnim eventom te Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite.

Datum i vrijeme održavanja: 04. svibnja 2024. u 10:00

Mjesto održavanja: Bogovićeva, Cvjetni trg, Zagreb 

Kako bi olakšali širenje naših poruka otvorili smo javne facebook i Instagram profile na kojima objavljujemo edukativni, informativni sadržaj ali i priče naših malih osmijeha.

Facebook
Instagram

Zajedno smo jači :)

Main Menu

Silikonski gel-medgel koliko pomaze

Autor drabek, 23. Travanj 2008, 09:08:58

« natrag - naprijed »

drabek

pozdrav? Zamolila bi vas ako mozete  da mi kazete koliko zapravo pomaze taj gel i dali ste uocili promjene...Mi smo poceli sa njim prije dva dana...Ali kad smo bili u bolnici jedna mama mi je rekla da joj je jedna mama pricala kako je odlican...A jedna da ne vidi promjene iako je proslo vec godinu dana sto ga koristi....pa bi vas zamolila da pisete svoja iskustva....
:)
pozz swima

Fran

Mi smo skoro godinu dana koristili i nismo baš vidli neke promjene pa smo prošli na dermatix al mi se ćini isto tako al je puno jednostavnija primjena a možda ima poboljšanja al sam ja prezahtjevna nemam pojma!

tajana

...jutro
mi koristimo dermatix već 7 mjeseci i razlika se vidi, mislimo ga koristiti koliko treba, možda sve zavisi i do djetetove kože, nekom pomogne a nekom baÅ¡ i ne  :)

drabek

Hvala na odgovoru a valjda ce pomoci.... ;)bar se nadam..
pozz swima

madi

Mi smo koristili Dermatix godinu dana,  nisam vidjela baÅ¡ neke promjene, ožiljak je jko istaknut, mislim da to ovisi o pojedincu kako to koja koža prihvaća. Sad smo preÅ¡li na Contratubex pa cemo vidjeti... ;D