Novosti:

Dragi prijatelji,

Udruga Osmijeh ove godine organizira prvi tjedan svjesnosti o rascjepima usne i nepca u Hrvatskoj koji će se održati od 4. do 12. svibnja 2024.

Projektom "Ljepota je u svakom osmijehu" ćemo široj javnosti dati priliku da se educira, podrži našu zajednicu te da proširimo poruku o važnosti integracije i podrške osobama s rascjepom usne i nepca.

Obilježavanje našeg tjedna započinjemo s prigodnim eventom te Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite.

Datum i vrijeme održavanja: 04. svibnja 2024. u 10:00

Mjesto održavanja: Bogovićeva, Cvjetni trg, Zagreb 

Kako bi olakšali širenje naših poruka otvorili smo javne facebook i Instagram profile na kojima objavljujemo edukativni, informativni sadržaj ali i priče naših malih osmijeha.

Facebook
Instagram

Zajedno smo jači :)

Main Menu

Nas misic 31.3.08 ce na operaciju usne

Autor drabek, 06. Ožujak 2008, 11:40:12

« natrag - naprijed »

tajana

ovo je naÅ¡ miÅ¡ić 5 mjeseci poslije operacije...ožiljak nam je tako malo crven samo kada smo vani ali uglavnom je bijel...i tu sam jako jako pospan  :)

drabek

Mali matija je bas slatki..ZNACI NETREBAM SE PREVISE BRINUT...hvala sad mi je pao kamen sa srca
pozz swima

drabek

Pa da vidi se skoro mu je oziljak neprimjetan to jest ko nezna sigurno ga ni ne primjecuje :)
pozz swima

tajana

malo nam je joÅ¡ usnica podignuta ali ne sekira nas to previÅ¡e...joÅ¡ je on mali i trebat će joÅ¡ vremena dok doÄ'e sve na svoje mjesto  :D

drabek

ma doci se,sa vremenom je sve bolje..al nevidim vise slikicu od tvog matije...di je nestala
:)
pozz swima

tajana

drabek

pozz swima

tajana

ne znam Å¡to vam kažem ali ja vidim sliku na drugoj stranici  :), kasnije ću pokuÅ¡ati ponovno poslati joÅ¡ koji sličicu

drabek

Uredu .pozdrav . :)ja je nevidim ni na drugoj stranici..
pozz swima

Valerija

Dragi roditelji, čitam ove vaÅ¡e forume i u potpunosti vas razumijem i znam kako vam je, jer sve ovo o čemu vi piÅ¡ete velikim je dijelom iza nas, ali joÅ¡ nije gotovo. Moja curica će uskoro navrÅ¡iti 8 godina i sad nas čeka joÅ¡ jedna operacija (osteoplastika) i vjerujte mi da mi nije nimalo lako. U svojih osam godina bila je osam puta pod anestezijom i uvijek smo jednako zabrinuti. Ja sam jedna od onih roditelja čije je dijete operirao dr. Bagatin, a sada će je prvi puta operirati dr. Knežević i ortodont dr. Jokić. Ja sam takoÄ'er pitala za bruÅ¡enje ožiljka, ali mi je dr. Knežević rekao da pričekamo s time dok se ne sredi osteoplastika. MeÄ'utim moja je curica hrabra i za sve ove godine naučila se itekako nositi sa svime Å¡to prolazi (i cijela obitelj sa njom). Ako imate kakvih pitanja rado ću vam odgovoriti i pomoći ako mogu.

drabek

Postovanje ! Mozes li mi tocno reci sto je to osteroplastika¨?I zbog cega je toliko trebala anestezije?Nadam se da ce sve biti u redu i vjerujem da je vasa curica frabra jer ne prolaze sva djeca ono sto prolaze nasa....
pozz swima

izudin

Citat: drabek  u 06. Ožujak 2008, 11:40:12
Pozdrav svim mamama i tatma..Kao sto rekoh za malo manje od tri tjedna marko ce na operaciju usne pa me zanima dal ima ko kakvo iskustvo sa time..sigurno ce mu biti tesko papati...dali djeca mogu normalno jesti ili ih boli...zapravo kako reagiraju poslje operacije?ja cu biti tamo snjim cjelo vrijeme al ipak se malo bojim...unaprjed hvala...
dobro vec
vece mene ,zanima ako ima neko da me posavjetuje.dobio sam bebu sa anomalijom desnevilice pa usta su malo otisla u desnu stranu i malo su siroka nego normalno, beba tesko jede dudu,ali jede , zanima me kad je vrijeme da bebu odvedem na operaciju, unaprijed hvala, tuzni otac,

MARIJA

pozz

najbolje bi bilo da stupite u kontakt sa dr koji će to riješiti i on će vas uputiti što i kako dalje.oni ipak najbolje znaju...

drabek

Nemojte biti tuzni radujte se svojoj obitelji i veselite sto ste skupa sve ce ostalo doci na svoje,moj maleni je roden sa rascijepom usne mekog i tvrog nepca i sa bruhom koji su pretpostavili da ce se povuci,sa 2 mjeseca je operiro bruh sa 4mjeseca usnu a sa 11 je dobio zapetljaj crijeva i to sve u godini dana svog malenoga zivota..a jios bar tri operacije i usput sretan vam Bozic...
pozz swima