Novosti:

Dragi prijatelji,

Udruga Osmijeh ove godine organizira prvi tjedan svjesnosti o rascjepima usne i nepca u Hrvatskoj koji će se održati od 4. do 12. svibnja 2024.

Projektom "Ljepota je u svakom osmijehu" ćemo široj javnosti dati priliku da se educira, podrži našu zajednicu te da proširimo poruku o važnosti integracije i podrške osobama s rascjepom usne i nepca.

Obilježavanje našeg tjedna započinjemo s prigodnim eventom te Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite.

Datum i vrijeme održavanja: 04. svibnja 2024. u 10:00

Mjesto održavanja: Bogovićeva, Cvjetni trg, Zagreb 

Kako bi olakšali širenje naših poruka otvorili smo javne facebook i Instagram profile na kojima objavljujemo edukativni, informativni sadržaj ali i priče naših malih osmijeha.

Facebook
Instagram

Zajedno smo jači :)

Main Menu

Slike našeg Vida

Autor Vid, 10. Prosinac 2010, 20:45:17

« natrag - naprijed »

Vid

Bok društvo..preživili operaciju numero uno!

evo i slika, imamo valjda 1000 slikica prije operacije, nisam se mogla odlučit samo za njih par pa sam ja to malo utrostručila hehe

Vid

malu su mi velike pa mogu samo 2  po 2 slike :/

Vid

Vid

sreća moja mala..

Vid

Vid

što mene veseli? kupanje i druženje!

Vid

Vid

privikavamo se na novo lice...

Vid

Vid

Evo nas 4 mjeseca nakon operacije, usnica je super, stent jš nosimo i planiramo još neko vrijeme sigurno jer se Vid ne buni nimalo dok ga nosi...
Sve drugo je super, papamo i napredujemo ko veliki!

Veliki pozdrav svima na forumu!

magda

Ma pravi je frajer, sve izgleda super! Veliki pozdrav cimeru!

drabek

super izgleda ožiljak se gotovo i nevidi    8)   svaka čast malom borcu
pozz swima

Mej

Vid izgleda izvrsno...Moram vam reci da su tu u Hr mnogo bolji strucnjaci nego ovde u Swe...to mogu da vidim na ovim fotografijama

Vid

Hvala svima!  :D

je, mi smo preprezadovoljni kako je sve skupa ispalo...usnica mu se skoro pa uopće nije podigla, gornja linija je savršena da se uopće ne primijeti skoro gdje je spoj...
zasad je jedini "problem" objaÅ¡njavat 3x dnevno znatiželjnim ljudima kako Vid nije bio zločest, niti je pao, niti se tukao obzirom da imamo flastere zbog stenta...  ;D
valjda jer usnica izgleda super uopće se ne vidi taj rascjep...
a i nos je super..
još jednom veliko hvala svima u Dubravi..

malecka

Da li su mu na prvoj operaciji spojili i greban?
Predivan dečko!