Novosti:

Dragi prijatelji,

Udruga Osmijeh ove godine organizira prvi tjedan svjesnosti o rascjepima usne i nepca u Hrvatskoj koji će se održati od 4. do 12. svibnja 2024.

Projektom "Ljepota je u svakom osmijehu" ćemo široj javnosti dati priliku da se educira, podrži našu zajednicu te da proširimo poruku o važnosti integracije i podrške osobama s rascjepom usne i nepca.

Obilježavanje našeg tjedna započinjemo s prigodnim eventom te Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite.

Datum i vrijeme održavanja: 04. svibnja 2024. u 10:00

Mjesto održavanja: Bogovićeva, Cvjetni trg, Zagreb 

Kako bi olakšali širenje naših poruka otvorili smo javne facebook i Instagram profile na kojima objavljujemo edukativni, informativni sadržaj ali i priče naših malih osmijeha.

Facebook
Instagram

Zajedno smo jači :)

Main Menu

Sebastijan

Autor sheenok, 25. Travanj 2009, 23:42:37

« natrag - naprijed »

sheenok

Ovo je naš Sebastija, 02.05.09. će napuniti 2 mjeseca. Pred kraj 6 mjeseca će najvjerojatnije na operaciju pa onda postavimo slike nakon OP, do tad će biti ove i još druge koje ćemo staviti ;)

Dont blame me if.......

Tata šta to radiš ???

Osmijeh od uha do uha

Pravi frajer

Mravic

Sve ce biti u redu,puno srece zelim...Sladak je..

sheenok

sheenok

Evo malo noviji slikica, sad već imam 5 mjrseci i tjedan dana i sljedeći ponedjeljak idemo u bolnicu, a u utorak je operacija.

tajana

...dobro veče
kako je prošla operacija, kako je maleni?
pusić

Fran

...a slike malog frajera nakon operacije:)?

sheenok

Lijep pozdrav svim članovima foruma,

evo da se i mi javimo, naime preselili smo se u novi stan i još nemamo internet priključak.....

Uglavnom operacija je dobro prošla, Sebastijan je sve dobro podnio pa čak i kartončiće na rukama :) prije 4 dana mu je izašao prvi zubić.....

Evo i par slikica poslije operacije točnije od ovog vikenda, kad spojimo internet stavimo još slikica :)

sheenok

Evo još malo slikica :)

drabek

ma preslaka mala bebica ;D zaista nism dugo bila ovdje
pozz swima

drabek

nebi vjerovali al takvu majcicu i hlacice ima i moj marko samo je majca plava ;D
pozz swima

sheenok

da se i mi javimo i postamo par slikica. U 8 mjesecu će biti 5 godina poslije operacije, u 10-tom mjesecu idemo na manju estetsku korekciju ožiljka, priprema pred školu...

Dani

malecka