Novosti:

Dragi prijatelji,

Udruga Osmijeh ove godine organizira prvi tjedan svjesnosti o rascjepima usne i nepca u Hrvatskoj koji će se održati od 4. do 12. svibnja 2024.

Projektom "Ljepota je u svakom osmijehu" ćemo široj javnosti dati priliku da se educira, podrži našu zajednicu te da proširimo poruku o važnosti integracije i podrške osobama s rascjepom usne i nepca.

Obilježavanje našeg tjedna započinjemo s prigodnim eventom te Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite.

Datum i vrijeme održavanja: 04. svibnja 2024. u 10:00

Mjesto održavanja: Bogovićeva, Cvjetni trg, Zagreb 

Kako bi olakšali širenje naših poruka otvorili smo javne facebook i Instagram profile na kojima objavljujemo edukativni, informativni sadržaj ali i priče naših malih osmijeha.

Facebook
Instagram

Zajedno smo jači :)

Main Menu

Prva operacija

Autor DALIA, 05. Travanj 2013, 09:53:57

« natrag - naprijed »

DALIA

Bog svima,
Imamo problem sa željezom kod Dalie.Danas smo vadili nakon terapije i opet je 96,čak i manje nego prije.
Imamo termin za operaciju 20.06. i mislim da nećemo uspjeti podignuti željezo. Još nismo počeli sa dohranom.03.02. će imati 4 mjeseca pa mislim da ćemo početi polako sa sokićima i kašicama.
Molim za savjet u vezi željeza
Pozdrav svima

ketty

nije vam doktor dao sirup?

DALIA

Pijemo sirup već mjesec dana i ništa.

ketty

Vjerovatno ga treba piti malo duže. Šta vam doktor kaže? Imate još mjesec dana do operacije, nije to malo, možda se sredi.

DALIA

Bog Ketty,
Doktorica nam je povećala dozu željeza pa ćemo vidjeti šta uspijemo napravit do 20.06.Nadam se da će sve biti u redu.

DALIA

Evo,prebrodili smo i to.Dalia je jutros operirana,čula sam se sa kćerkom i još je pod dojmom i emocije rade svoje.Ne prestaje plakati.
Sve je super proÅ¡lo pa vam se javim malo kasnije.Jako sam uzbuÄ'ena i ne znam Å¡ta da napiÅ¡em.Jedva čekam da krenem sutra za Zagreb da vidim svoje zlato.
Pozdrav