Udruga Osmijeh
23. Rujan 2023, 18:43:35 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Poštovani roditelji

Idući tjedan počinjemo s operacijama. Kao što ste vjerojatno saznali iz medija, Klinička bolnica “Dubrava” zatvorena je za redoviti operativni program i sada je Primarni respiracijsko-intenzivistički centar za liječenje pacijenata oboljelih od bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2.

Naš Odjel privremeno je premješten u Klinički bolnički centar “Zagreb” i do daljnjeg ćemo na “Rebru” imati operacije i kontrole.

Iz razumljivih razloga operativni program će biti manji nego uobičajeno no sve ćemo riješiti na vrijeme.

Novi kontakt sestre Silvije na “Rebru” je 01 2367571. Osim dosadašnjih preoperativnih nalaza, sada prije dolaska u bolnicu trebat će i bris na koronavirus. O načinu uzimanja brisa najbolje da kontaktirate sr Silviju i nadležnog pedijatra.
I dalje za sva pitanja možete kontaktirati Profesora Kneževića (091 539 5202; pknezev@kbd.hr).

Tim Udruge “Osmijeh”
 
  Forum Pomoć Traži Kalendar Chat Prijava Registracija  
  Postovi
 Str: [1] 2 3
1  Kutak za velike / Iskustva / Odg: Naše iskustvo (1. operacija). : 27. Travanj 2016, 13:01:31
Pozdrav,
ja bi se nadovezala na odgovor admina upućen rebeci u vezi operacija na Dubravi.
Pored maksilofacijalnog odjela i predivnog dr.Kneževića mislim da stvarno ne treba odlaziti ni u Njemačku ni u bilo koju drugu zemlju na operaciju što se tiče rascjepa.Moja Dalia je rođena sa  širokim rascjepom usne i nepca i mislim da je Dr.Knežević sa svojim osobljem napravio čudo.
Toliko zalaganja i ljubavi u svojem poslu nisam do sada srela i truda da svoj posao odradi kako treba.
Želim im puno uspjeha u radu i mislim da su meni i mojem djetetu uspjeli vratiti osmijeh na lice.
Srdačan pozdrav2  Kutak za bebe, mame i tate / O svemu i svačemu / Odg: Vasi savjeti nakon operacije usnice : 03. Srpanj 2014, 07:25:59
Draga Laika,
Ja sam nona male Dalie i jako puno mi je pomogao ovaj forum i savjeti roditelja koji su prošli operaciju.Mi smo prošli već dvije operacije,usne i meko nepce i jako smo zadovoljni rezultatom.Bili smo kod doktora Kneževića i već sam nebrojeno puta rekla na ovom forumu sve naj,naj što se može reći za njega i sestre na njegovom odjelu.To vam jako puno znači kad ste u bolnici i pogotovo kad idete prvi put i ne znate što vas čeka.
Nemojte se ništa bojati sve će proći u najboljem redu samo slušajte doktora i sestre.Dalia se rodila sa rascjepom usne,mekog i tvrdog nepca i zubnog grebena.Nakon dvije operacije ima samo mali rez iznad usne koji je skoro pa i neprimjetan i nosić joj super izgleda.Pokušavala sam staviti slike ali ne uspijevam.Želim vam sve najbolje i da vam sve prođe u redu i ako imate bilo kakvih pitanja slobodno pitajte.
Srdačan pozdrav
3  Kutak za bebe, mame i tate / O svemu i svačemu / Odg: ... i mi smo novi :-) : 10. Travanj 2014, 09:32:44
i mi smo najviše bili zabrinuti za zubni greben,ali nam je doktor od prvog pregleda rekao da se ne zamaramo sa time da se to rješava na kraju i da je medicina toliko napredovala tako da se sve može riješiti.
Dalia je napravila napravila dvije operacije i onda se rješava zubni greben tako sam barem ja razumijela.Zubi joj ne izrastaju kako bi trebalo.Najprije je dobila gore pa onda dole i nisu baš onako ravnomjerni.Možda će joj falit dvojkica tamo gdje je razdvojen zubni greben,ali o tome ćemo razmišljati kad budu gotove sve operacije.Imamo potpuno povjerenje u Dr.Kneževića tako da nema problema.
Lijepi pozdrav svima
4  Kutak za bebe, mame i tate / O svemu i svačemu / Odg: Vasa iskustva s razvojem govora nakon zavrsenih operacija mekog i tvrdog nepca : 15. Siječanj 2014, 19:21:47
Evo vratili smo se iz Zagreba i sve je u redu.Dr.Knežević je jako zadovoljan sa zadnjom operacijom mekog nepca tako da se vidimo na jesen pa ćemo dogovoriti treću operaciju.
Bili smo i kod Dr.Ane Dembitz i stvarno je jedna draga osoba i ima puno dobrih savjeta što se tiče vježbanja i razvoja  govora.Nekako ti bude sve  lakše nakon razgovora sa njom.Rekla nam je da se javimo kad dolazimo kod Dr.Kneževića pa će nas i ona primiti tako da obavimo sve isti dan.
Za dva mjeseca moramo još jedanput na kontrolu kod Dr.Marna.Ne znam kako bih se zahvalila cijelom timu liječnika jer su stvarno svi predivni i jako su velika podrška roditeljima.
Evo toliko od naše male princeze Dalie,
pozdrav svima Namigujem
5  Kutak za bebe, mame i tate / O svemu i svačemu / Odg: Vasa iskustva s razvojem govora nakon zavrsenih operacija mekog i tvrdog nepca : 10. Siječanj 2014, 15:13:30
Mi idemo u srijedu  na prvi pregled kod prof.Dembitz.Dalia ima 11 mjeseci.Nama je problem jer smo mi iz Istre pa ne znam kako ćemo dalje sa pregledima.Mislim da kod nas baš nema logopeda koji su educirani za djecu sa rascjepom.
Lp
6  Kutak za bebe, mame i tate / O svemu i svačemu / Odg: Vasa iskustva s razvojem govora nakon zavrsenih operacija mekog i tvrdog nepca : 10. Siječanj 2014, 14:31:03
hvala na informaciji baš sam u međuvremenu našla na internetu,imaju popost od 10%
pozdrav
7  Kutak za bebe, mame i tate / O svemu i svačemu / Odg: Vasa iskustva s razvojem govora nakon zavrsenih operacija mekog i tvrdog nepca : 10. Siječanj 2014, 14:15:37
Gdje ste nabavili tu knjigu?
8  Kutak za bebe, mame i tate / O svemu i svačemu / Odg: Vasa iskustva s razvojem govora nakon zavrsenih operacija mekog i tvrdog nepca : 10. Siječanj 2014, 12:18:43
Pozdrav,
evo da Vam se malo javim jer i ja mislim da nakon operacije mekog nepca ljudi su manje prisutni na forumu.
Ja sam nona male Dalie rođene 03.02.2013.sa rascjepom usne,mekog i tvrdog nepca i zubnog grebena.Prošli smo operaciju usne i u 11 mjesecu operaciju mekog nepca.U srijedu idemo na pregled i naručili smo se kod logopedice Dr.Dembitz na Rebru.To nam je preporučio Dr.Knežević.
Jako smo zadovoljni sa operacijama i doktor je to jako lijepo napravio.Mislim da smo sretni što imamo takvog doktora i sestre na odjelu.
Dalia je otpočetka normalno jela i jako lijepo napreduje,sada joj puno manje hrane izlazi na nos kod hranjenja,ali ni prije nije bilo nekih većih problema.
Mislim da treba biti samo uporan i imati jako puno strpljenja i  sve će biti u redu.
Ako Vas bilo što zanima pitajte i bit će mi drago ako Vam mogu pomoći.
Srdačan pozdrav
9  Općenito / Galerija / Odg: FRANKA- naša velika ljubav : 22. Studeni 2013, 20:32:07
Molim Vas da mi netko objasni kako umanjiti slike,ja nikako ne uspijevam
Hvala
10  Općenito / Galerija / Odg: FRANKA- naša velika ljubav : 17. Studeni 2013, 18:09:49
Jela je i njihovu hranu i mama joj je kupovala neke pudinge koje ona voli.
11  Općenito / Galerija / Odg: FRANKA- naša velika ljubav : 15. Studeni 2013, 19:25:55
Evo,stigli smo kući danss.Operacija je prošla super i doktor je jako zadovoljan.Dalia je sve super podnijela, malo je samo prvi dan bila nemirna jer joj je vjerojatno bio čudan osječaj kad je trebala jest,ali drugi dan je već jela ko velika.
Dobila je diplomu za hrabrost.Za mjesec i pol je kontrola i onda čekamo operaciju tvrdog nepca.
Jako smo sretni
Pozdrav svima i samo hrabro naprijed
  Namigujem
12  Općenito / Galerija / Odg: FRANKA- naša velika ljubav : 07. Studeni 2013, 13:36:41
Bog Franka,mi smo se vidjele zadnji put kad smo bili na kontroli s Daliom.Baš mi je drago da je sve u redu.Mi idemo u ponedjeljak na operaciju mekog nepca.Držite nam fige,možda se još sretnemo u bolnici.
Lp
13  Pitajte liječnika / Maksilofacijalni kirurg / Odg: -moju bebu ceka operacija- : 07. Studeni 2013, 13:08:59
Po meni je bolje da idete u Zagreb jer su oni baš specijalizirani za rascjepe kod beba.Ja sam upoznala jednu mamu iz Rijeke koja nije htjela raditi operaciju u Rijeci nego je išla u Zagreb.
Vaša pedijatrica vam daje uputnicu i putni nalog i možete ići kamo vi želite.Ne plaćate ništa.Ipak vam je to ožiljak na licu,a Doc.Knežević je za to majstor,napravit će kao da ništa nije bilo.Slobodno nazovite njegovu sestru ili mu pišite na mail.
Lp
14  Kutak za bebe, mame i tate / O svemu i svačemu / Odg: ... i mi smo novi :-) : 06. Studeni 2013, 13:45:25
Evo da Vam se malo javim i pomognem ako je moguće.Nemojte se ništa bojati i sekirati jer Vam to neće pomoći.Ja sam inače nona male Dalie koja se rodila 03.02.2013.sa širokim rascjepom usne,mekog i tvrdod nepca i zubnog grebena.Bio je to šok u početku,ali moraš se pomiriti s tim,jer samo tako možeš pomoći sebi i svojoj bebi.Mi smo prošli prvu operaciju 17.06.i sve je ispalo super. Za doc.Kneževića ne znam šta bih rekla,još nisam srela takvog doktora koji stvarno voli ono što radi i želi to čim bolje napraviti,a i cijeli njegov tim je predivan na čelu sa sestrom Silvijom.
24.10. smo trebali na operaciju mekog nepca,ali Dalia je imala bakterije u mokraći pa smo morali piti antibiotik.Sada je nalaz uredan i vjerojatno idemo u ponedjeljak za Zagreb.Treća operacije ide sa dvije godine starosti djeteta.Mislim da je najteža prva jer ne znaš šta te sve čeka,ali kad vidiš svoju bebu nakon operacije ne treba ti ništa više na ovom svijetu.
Ako ikako mogu pomoći pitajte slobodno
Pozdrav Smješko
15  Pitajte liječnika / Maksilofacijalni kirurg / Odg: -moju bebu ceka operacija- : 06. Studeni 2013, 13:27:14
Evo javljem se da Vam pokušam pomoći i dati par savjeta.
Ja sam nona male Dalie koja sada ima 9 mjeseci i prošli smo operaciju usne i nosića.Sada nas čeka operacija mekog nepca.
Ja Vam savjetujem da se naručite za operaciju u Zagreb kod doc.Kneževića jer ja imam samo riječi hvale za njega i sve koji su na odjelu.
Dalia je rođena u Puli (inače smo iz Labina) i oni su nas odmah naručili za pregled u Zagreb jer su tu najbolji kirurzi za rascjepe.
Na prvom pregledu dobijete termin i upute za nalaze koje trebate napraviti.Obavili smo i slušni test u Klaićevoj po preporuci doc.Kneževića jer nam u Puli nije prošla test za sluh.
Nemojte se ništa sekirati jer to Vam neće pomoči.Trebate samo misliti kako će sve biti u redu.I moja kćerka je mlada, ima 20 godina i njoj je bio šok kad je vidjela Daliu kad se rodila.Mogu reći da je jako dobro reagirala i odmah prihvatila situaciju.
Inače kad je beba u bolnici imate smještaj uz bebu tako da je to super stvar i tata može biti tamo preko dana.
Ja ću Vam dati broj sestre Silvije pa možete zvati nju za naručit se,a možete i direktno postaviti bilo kakva pitanja doc.Kneževiću na mail.Ja snjim tako komuniciram šta god mi treba.Broj je 01/290 2658
Ako Va bilo šta treba pitajte,a možete me i nazvati na br.098/874-120
Evo toliko
Pozdrav Smješko
 Str: [1] 2 3
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.021 sekundi uz 18 upita.