Udruga Osmijeh

Kutak za bebe, mame i tate => Sve o dojenju i hranjenju => Autor teme: ketty - 11. Listopad 2012, 13:24:05Naslov: dojenje
Autor: ketty - 11. Listopad 2012, 13:24:05
pozdrav. moja mala ima 4 mjeseca i rođena je sa rascjepom tvrdog i mekog nepca. hranim je na bočicu sa izdojenim mlijekom. zanima me da li je netko imao iskustva da je mogao dojiti nakon operacije nepca? kako je rekao dr. Knežević trebalo bi se sve rješiti jedom operacijom jer je rascjep dosta uzak. ja se trudim da sačuvam svoje mlijeko jer se nadam da će poslije ona moći sama sisati. da li je netko imao sličnih iskustava?
hvala


Naslov: Odg: dojenje
Autor: matejka - 08. Prosinac 2012, 20:05:58
ejjj...lijep pozdrav! moja Hana je imala rascjep samo usne,ali je od prvog dana normalno sisala...istina,prvih mjesec dana malo teže i uz puno muke,ali zato kad smo se malo pomucile bile smo izvrsne u tome...sisala je do 11 mj starosti,a dva sata nakon operacije si je s takvim oduševljenjem zgrabila sisu ko da joj nis nije bilo...ja sad ne znam kak to funkcionira kad je rascjep nepca,ali znam da samo treba biti uporan i strpljiv i da je onda sve moguce..zelim vam da cim prije obavite tu operaciju i da sve dobro prode...svi u Dubravi su odlicni,pogotovo dr.Knežević...a kad operacija zavrsi,par mjeseci nakon toga necete se ni sjecati da je rascjep uopce postojao...sretno!


Naslov: Odg: dojenje
Autor: ketty - 10. Prosinac 2012, 01:44:04
hvala puno na odgovoru i rječima utjehe. kod nepca je malo drugačije jer ne mogu stvoriti vakum i tako sisati. ali nema veze, pokušati ćemo, to mi je najveća želja.


Naslov: Odg: dojenje
Autor: ketty - 10. Prosinac 2012, 01:46:28
sorry, ali da te još malo pitam. kako je u bolnici, tj. šta treba donijeti, koliko dugo se bude? kako si ti proživjela te dane, posebno dan operacije?


Naslov: Odg: dojenje
Autor: PAPI - 04. Siječanj 2018, 01:35:40
Dizem post o dojenju...da li je netko prodojio nakon operacije mekog nepca?beba 10 mj