Pozdrav, žao mi je šta vam moram reći ali nakon operacije mekog nepca flašica više ne postoji! Nama su je skroz zabranili i mogu vam reći da nije to prošlo bez previše trauma! Mi smo rijetke pripravke uzimali na žlicu i to mu je odgovaralo i imali smo sreće jer je htio puno piti i to najviše na malu boćicu od jane! Naravno najviše se mora paziti da uvijek jede sa sterilnom žlićicom što znaći da za svaki obrok tražite od sestara ćistu žlicu! A nakon svakog obroka mora puno piti da ispere ranu! MI stvarno imamo sreće jer on nije uopće krvario niti povraćao i odma je super jeo pa smo mi 4 dan odpušteni doma! Iskreno najveći problem njemu predsavljaju udlage! A šta se tiće bolova ja vjerujem da ih boli al Fran je nakon operacije dobio 2 ćepića taj dan i ništa više on je već dan kasnije trćao po hodniku i stvarno nije pokazivao da ga boli! Jedino što je bio problem to je spavanje i vrisak po noći i to tako 5 mjeseci dok nismo od psihologa dobili kapi za pomoć kod spavanja na biljnoj bazi!SAD KONAĆNO SPAVAMO!!!!! E da zaboravila sam napisat ono najvažnije a meni najružnije u cijelom tom procesu a to je buđenje iz anestezije! TO nam je bilo grozno kažu da su dijeca inaće uspavana i sva nikakva a Fran je bio ratoboran i bacao se je 2 sata tako da smo ga suprug i ja ai sestra morali držat da bi ležao na boku ta 2 sata dok to još curi a nakon toga je smio piti pa se smirio i zaspao snom pravednika kad se probudio bio je drugo dijete iako je mene odbiao i htio samo suprugu što je mene ubilo! Kažu da je malo zlopamtilo zapamtio da sam ga ja dala u salu al drugo jutro je i to zaboravio! Mi smo kod kuće još mijesec dana pezili na sterilnost posuđa iz kojeg je papao a 2 mjeseca moraju papati sve miksano i nikako nema smokića,štapića,ćipsa i svega takvog!Više neznam šta da vam još napišem al ako imate koje pitanje pitajte, pozdrav i još jednom sretno!!!!!! Pusa Matiji!!!!