Udruga Osmijeh

Kutak za velike => Iskustva => Autor teme: DM - 12. Kolovoz 2013, 22:17:18Naslov: Luka
Autor: DM - 12. Kolovoz 2013, 22:17:18
Nakon skoro godine dana aktivnog iščitavanja postova na forumu valjda je došlo vrijeme da se i mi uključimo. Prvo pozdrav svima i veliko HVALA jer ste nam svi pomogli svojim savjetima. Željeli bismo i mi pomoći nekome svojim iskustvom pa se slobodno javite ako imate bilo kakvih pitanja.
Luka je rođen sa obostranim rascjepom usne, te rascjepom mekog i tvrdog nepca. Sad ima skoro 11 mjeseci, iza nas su dvije operacije (usna i meko nepce), kontrola kod Marna i prof. Dembitz. Zubići su počeli rasti i za sada rastu kako treba. Papa ko velik, i na žlicu i na dudu...

I unatoč svim strahovima svim novim roditeljima nakon svega što smo prošli mogu reći samo jedno - sve će biti dobro. Uz najboljeg doktora na svijetu i odlične sestre, nama su najviše pomogle "stare" mame i tate sa svojim savjetima. Zato ne ustručavajte se pitati sve što vas zanima. Tu smo jedni za druge.

I ljubite, mazite i pazite svoje anđele.


Naslov: Odg: Luka
Autor: DALIA - 15. Kolovoz 2013, 18:07:58
Bog Luka,
Mi smo prošli prvu operaciju usnice i nosa,početkom devetog mjeseca idemo na kontrolu pa ide meko nepce.
Mene muče zubići.Dalia ima i rascjep zubnog grebena pa me zanima da li ste i vi imali tako i kako su zubići narasli.
Ona je dobila neki dan prvi zubić. Doktor nam je rekao da se ne brinemo previše jer se sve da riješiti.
Pozdrav


Naslov: Odg: Luka
Autor: DM - 09. Rujan 2013, 14:59:24
I nas su mučili zubići (odnosno, mene su mučili)... A onda su u tjedan dana niknula 4 zubića - dva gornja i dva donja. I mi imamo rascjep grebena, ali gornji su se lijepo smjestili točno tamo gdje su trebali izići. A ostale još čekamo.

I nama je dr rekao da se ne brinemo i kako vrijeme više prolazi sve više i više kužimo da je stvarno u pravu. Ništa ne možemo promijeniti,a sve se da popraviti. ;D Čemu se onda u međuvremenu mučiti?!